Hotel Double Tree by Hilton

 

 
 
Hotel Double Tree by Hilton  cu o vedere spectaculoasa la Marea Rosie, ofera servicii exceptionale. Aeroportul se regaseste la mai putin de 15 minute distanta de hotel.
 
 
Hotel Double Tree by Hilton se mandreste cu palmaresul sau compus din importante distinctii, precum premiul 2014 TripAdvisor Certificate of Excellence, premiul TripAdvisor Travelers’ Choice 2015 care il claseaza in Top 10 Hoteluri din Iordania si Certificatul „Green Key” acordat pentru operatiunile sale sustenabile.
 
Facilitati camere:  cele 173 de camere si apartamente ale hotelului sunt spatioase si ofera un refugiu linistit, cu vederi desosebit  la oras sau la Marea Rosie. Facilitatile camerelor standard (30 mp) includ un televizor LCD cu diagonala, Wi-Fi gratuit, seif, facilitati pentru preparare ceai & cafea, fier si masa de calcat, halat si papuci de baie, baie cu cada sau dus, uscator de par.
 
 

Pentru programe speciale dedicate familiilor cu copii, pentru alte date de plecare sau pentru configuratii de camere cu mai multi copii de varste diferite, va rugam sa ne transmiteti o solicitare scrisa pentru a va putea oferi un pachet personalizat cat mai avantajos.
Toate informatiile de pe site-ul agentiei (www.destinationtour.ro) sunt valabile in masura in care au fost confirmate prin email trimis de agentie la solicitarea turistului pentru pachetul de servicii identificat pe site.

Formular de contact - Hotel Double Tree by Hilton 5 stele

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Mesaj:


Alege destinatia:

Selecteaza tara mai intai...