Hotel Casa Cook 5*

detalii hotel

Plecari: Bucuresti si Cluj

 


Cere o oferta personalizata pentru acest hotel

 

 

 

Situat la 30 km de aeroportul international Rodos, la 25 km de orasul Rodos, la 25 km de satul Lindos, in zona Kolymbia, la 350 m de plaja.
Construit in anul 2015, hotelul are o cladire principala si 9 cladiri anexe. In total sunt disponibile 75 de camere:
- bungalow sharing pool (2 paturi separate, pat dublu la solicitare, suplimentar - pat single, acces la piscina comuna, max. 3 pers., 25 m2);
- loft suite in bungalow sharing pool (o camera, 2 paturi separate, pat dublu la solicitare(in functie de disponibilitate), suplimentar - 2 separate, acces la piscina, max. 3 pers., 41 m2).

Plaja: Nisip-pietris, la 350 m de hotel. Intrarea in mare: pietris. Pe plaja: sezlonguri si umbrele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

 

Pentru programe speciale dedicate familiilor cu copii, pentru alte date de plecare sau pentru configuratii de camere cu mai multi copii de varste diferite, va rugam sa ne transmiteti o solicitare scrisa pentru a va putea oferi un pachet personalizat cat mai avantajos.

 

Toate informatiile de pe site-ul agentiei (www.destinationtour.ro) sunt valabile in masura in care au fost confirmate prin email trimis de agentie la solicitarea turistului pentru pachetul de servicii identificat pe site.

Formular de contact - Casa Cook 5 stele

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Mesaj:

Calculati: =

Insert current date

Alege destinatia:

Selecteaza tara mai intai...

Newsletter

Pentru ca informatiile turistice sa vina direct pe adresa ta de e-mail!