Cassells Al Barsha 4*


(detalii hotel)

 

 

Servicii incluse
- Bilet de avion  Bucuresti – DUBAI – Bucuresti (zbor direct)
- Transfer aeroport – hotel – aeroport
- 7 nopti cazare hotel
- Masa inclusa conform ofertei
- Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului
 
 
Oferta nu include
- Excursii optionale
- Asigurare medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii dar agentia va recomanda sa le incheiati)
- Serviciile de masa si bauturile care nu sunt incluse in program (suplimente HB)
- Taxa turistica “Tourism Dirham” care se achita doar la receptie: 20 AED/camera/noapte pentru hotelurile de 5*; 15 AED/camera/noapte pentru hotelurile de 4* si 10 AED/camera/noapte pentru hotelurile de 3*.
 


Localizare:
Hotelul Cassells Al Barsha se găseşte la 10 minute pe jos de Mall of the Emirates şi oferă acces uşor la principalele zone comerciale din Dubai.


Facilitati Camera:
Camerele Hotelului Cassells Al Barsha combină TV cu ecran plat de 32 inch şi internet de mare viteză cu mobilier elegant, fotografii alb-negru şi o atmosferă plăcută. Unele camere oferă ziare zilnic şi articole de toaletă, inclusiv halate de baie şi papuci.

Facilitati Hotel:
Oferind o paletă largă de preparate din bucătăria Emiratelor şi din cea internaţională, Al Barsha dispune de o piscină pe acoperiş, cu privelişti spre Palm Jumeira. Antrenorii şi maseurii profesionişti îşi răsfaţă oaspeţii la clubul de sănătate.

În salonul din hol puteţi lua prânzuri de afaceri sau bufete de cină cu 3 feluri. Hotelul Cassells Al Barsha serveşte un mic dejun bogat în acest salon. Hotelul oferă room service 24 de ore pe zi.

Hotelul Al Barsha oferă saună finlandeză, jacuzzi relaxant şi băi de aburi separate pentru domni şi doamne. Oaspeţii mai mici au la dispoziţie un teren de joacă pentru copii.

 
 
Documente necesare:                        
pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii derularii programului - nu se accepta pasaport temporar pe 1 an                  
pentru copii si persoanele cu varsta de pana la 21 ani care calatoresc neinsotite de catre unul dintre parinti sau sot/sotie, dar insostiti de un adult, este necesara declaratia/imputernicirea notariala in limba engleza si copia certificatului de nastere


Toate informatiile de pe site-ul agentiei (www.destinationtour.ro) sunt valabile in masura in care au fost confirmate prin email trimis de agentie la solicitarea turistului pentru pachetul de servicii identificat pe site.

Formular de contact - Hotelul Cassells Al Barsha 4 stele

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Mesaj: