Hotel First Central 4*

detalii hotel


Transport  avion, plecare din Bucuresti si ClujSituat pe bulevardul Şeic Zayed, hotelul First Central Apartments asigură acces facil la zona Tecom. Mall of Emirates şi portul de agrement din Dubai se află la 5 km, oferă parcare privată gratuită.

Hotelul Auris First Central Suites dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24h, restaurant, centru SPA, internet wireless gratuit in zona lobby, servicii de curatatorie si spalatorie, parcare, servicii de concierge 24h.

Studiourile şi suitele hotelului First Central sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Chicineta include un cuptor cu microunde şi un ceainic. Unele oferă o maşină de spălat, decor de inspiraţie arabă.

 

Documente necesare:                        
pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii derularii programului - nu se accepta pasaport temporar pe 1 an                  
pentru copii si persoanele cu varsta de pana la 21 ani care calatoresc neinsotite de catre unul dintre parinti sau sot/sotie, dar insostiti de un adult, este necesara declaratia/imputernicirea notariala in limba engleza si copia certificatului de nastere


Toate informatiile de pe site-ul agentiei (www.destinationtour.ro) sunt valabile in masura in care au fost confirmate prin email trimis de agentie la solicitarea turistului pentru pachetul de servicii identificat pe site.

 

Formular de contact - Hotel First Central 4 stele

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Mesaj: