Hotel Burj Al Arab 7* - Dubai - dovada luxului la superlativ!!!
Tarif de la: 762 EUR/ persoana / noapte ( cazare + mic dejun )
Sejur Avion, cu date de plecare flexibile!
(detalii hotel)

 

Hotelul Burj Al Arab este unul din cele mai spectaculoase si luxoase hoteluri din lume, renumit pentru inaltimea a de 321m, ce intrece chiar si turnul Eifel si se afla pe o insula artificiala langa hotelul The Jumeirah Beach. Centrul orasului Dubai se afla la 15 km. Seara hotelul este luminat in diferite culori.

Facilitati: Hotel Burj Al Arab isi uimeste oaspetii inca de la intrare cu sala de primire unde se poate obeserva inaltimea ametitoare a acestuia, vizitatorii pot astfel sa admire culoarul dintre scari pana in varful hotelului. Lobby bar-ul dispune de o fantana arteziana, unde apa ajunge pana la 30m. Camerele de tip Suite, in numar de 202, se impart pe 26 de etaje, fiecare etaj are propria receptie. Mesele se pot servi fie in restaurantul Al Muntaha, situat la 200m altitudine, cu o panorama deasupra Dubai-ului si a golfului arab, fie in restaurantul Al Mahara situat in adancul marii. Specialitati culinare alese internationale si cu specific orientului mijlociu se pot savura in restaurantul Al Iwan, precum si bucatarie mediteraneana in restaurantul Majlis Al Bahar situat pe plaja hotelului. Hotelul mai dispune si de piscina cu Poolbar precum si Cafe- restaurant. La etajul 18 se gaseste un centru Spa Assawan cu jacuzzi, bai, saloane de frumusete, precum si o oferta de prima clasa in tratamente Spa.

Camere:
Deluxe Suite – camerele se intind pe 2 campuri si au suprafata de 170m2, cu o amenajare deoasebit de luxoasa si cuceritoare. Generozitatea camerelor consta dintr-un hol, dormitor, baie si Living toate amenajate la cele mai inalte standarde. Aer conditionat in toate camerele, in Living dispune de un perete de sticla de unde se poate admira minunata panorajme a golfului arab. Baia este imbracata in marmura, cu jacuzzi, dus separat, armaturi din aur, precum si produse de igiena a marcii Hermes, facilitati multimedia si acces la internet, precum si serviciu Butler non-stop la dispozitie.
Panorama Suite- camerele dispun in plus fata de Sutie de un perete de sticla in living pe 2 etaje de unde se poate admira panorama golfului arab, de altfel sunt identice cu Suite-urile.

Diverse activitati sportive: Fitness Studio, sauna umeda/uscata, piscina interna, teren de squas, ofertele de sport ale hotelului sora- The Jumeirah Beach, precum si acces in parcul acvatic – Wild Waldi.
Contra cost: diverse sporturi nautice pe plaja, scufundari, tratamente in centrul Spa- Assawan.

 

Datele de plecare sunt flexibile, la alegere
tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare
la cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana
la cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie aeriana, etc.

 

Toate informatiile de pe site-ul agentiei (www.destinationtour.ro) sunt valabile in masura in care au fost confirmate prin email trimis de agentie la solicitarea turistului pentru pachetul de servicii identificat pe site.

Formular de contact - Hotel Burj Al Arab 7 stele

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Mesaj: