Beach Resort by Bin Majid Hotels& Resorts 4*

<< detalii hotel >>

 


Servicii incluse:
- transport avion cursa charter ( zbor direct ) Bucuresti - Dubai si retur
- 7 nopti cazare
- masa, All Inclusive
- transfer aeroport - hotel – aeroport
- asistenta turistica in limba romana
- taxele de aeroport

 
Tariful nu include:
- Excursii optionale si intrarile la obiective;
- Cheltuieli personale
 
 
Descrierea Hotelului:
 
Aflat între zona de coastă şi dealurile din Ras Al Khaimah, complexul Bin Majid Beach ocupă o poziţie privilegiată pe o porţiune de 2.000 de metri de plajă privată. Oferă o piscină în aer liber şi camere cu vedere la mare. Conexiunea Wi Fi este gratuită în zonele publice.
 
Localizare:
 
Complexul Bin Majid Beach se află la 3 km de clubul de golf Al Hamra şi la 19 km de Aeroportul din Ras Al Khaimah. Complexul pune la dispoziţia oaspeţilor o recepţie cu program nonstop şi parcare privată gratuită.
 
Facilități hotel:
 
Complexul asigură mai multe localuri unde se poate lua masa. Oaspeţii se pot bucura de o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională lângă piscină. Există o cafenea arăbească unde puteţi fuma narghilea, precum şi un club de noapte unde puteţi asculta muzică live şi urmări dansuri tradiţionale.
Complexul Bin Majid Beach are 3 piscine separate şi oferă o gamă largă de activităţi de agrement, printre care tenis, volei şi sporturi nautice.
 


Toate informatiile de pe site-ul agentiei (www.destinationtour.ro) sunt valabile in masura in care au fost confirmate prin email trimis de agentie la solicitarea turistului pentru pachetul de servicii identificat pe site.

Formular de contact - Beach Resort by Bin Majid 4 stele

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Mesaj: