Oferind vedere panoramică la laguna Mamzar, acest hotel de 4 stele este situat la doar 500 m de zona comercială şi centrul de expoziţii din Sharjah. Veţi găsi aici o piscină interioară cu vedere la oraş şi camere elegante cu acces gratuit la internet prin cablu. << DETALII HOTEL >>

Camerele spaţioase ale Hotelului Aryana oferă vedere la lagună. Acestea beneficiază de lenjerie de pat luxoasă şi de ferestre mari cu draperii opace. Toate includ aer condiţionat, un minibar bine aprovizionat şi un birou.

Restaurantul Hotelului Aryana serveşte preparate internaţionale şi specialităţi locale, precum pâine arăbească şi tocăniţe picante. Hotelul oferă un mic dejun tip bufet, iar oaspeţii pot beneficia de room service.

Oaspeţii se pot relaxa sub o umbrelă lângă piscină sau se pot antrena la centrul de fitness, echipat cu greutăţi libere. Personalul de la recepţia cu program non-stop vă poate ajuta să închiriaţi o maşină şi vă oferă informaţii cu privire la atracţiile locale.

Hotelul Aryana se află la 2 minute de mers pe jos de Qanat Al Qasba şi la 10 minute cu maşina de plaja Al Mamzar. Este situat la 10 minute cu maşina de complexul comercial din centrul oraşului şi de cartierul comercial din Sharjah. La cerere, hotelul oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare privată gratuită.

 

Toate informatiile de pe site-ul agentiei (www.destinationtour.ro) sunt valabile in masura in care au fost confirmate prin email trimis de agentie la solicitarea turistului pentru pachetul de servicii identificat pe site.

Formular de contact - Aryana Hotel 4 stele Sharjah

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Mesaj: