Rixos Land of Legends 5*

<< DETALII HOTEL >>

Plecari: Bucuresti, Constanta, Bacau, Craiova, Sibiu, Iasi, Suceava, Arad, Cluj, Oradea si Timisoara.

Plata in rate


Servicii incluse:
- transport avion cursa charter ( zbor direct )
- 7 nopti cazare
- masa,  All Inclusive

- transfer aeroport - hotel – aeroport
- asistenta turistica in limba romana
- taxele de aeroport

 

Anunt Hotel: "Plaja hotelului Rixos Land of Legends nu este disponibila. Turistii pot folosi plaja hotelului Rixos Premium Belek, iar intrarea este 90 de euro/zi/persoana cu All Inclusive. Transportul catre plaja nu este oferit."
 

Rixos Land of Legends 5* - HOTEL  NOU, deschis in mai 2016.
Un mega-proiect al industriei de turism din Turcia
Oaspeții se pot bucura de o experiență fără egal. 

Hotelul Rixos The Land Of Legends se află în Antalya, oferind un concept multisenzorial. Include un cinema 5D care oferă o experienţă unică, crazy river, piscină cu valuri şi un montagne-russe pe apă. Proprietatea mai pune la dispoziţie o piscină interioară semi-olimpică şi o piscină pentru copii.

Camerele şi suitele de la Hotelul Rixos The Land Of Legends au un decor unicat, cu elemente fantastice care redau scene din basme. Toate oferă Play Station şi TV LED cu tehnologie dual-screen. Baia privată este dotată cu duş şi cadă. Pentru mai mult confort, aveţi la dispoziţie papuci, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.


Aeroportul Antalya, cel mai apropiat de Rixos The Land Of Legends, se află la 25 km.
 
 

Pentru programe speciale dedicate familiilor cu copii, pentru alte date de plecare sau pentru configuratii de camere cu mai multi copii de varste diferite, va rugam sa ne transmiteti o solicitare scrisa pentru a va putea oferi un pachet personalizat cat mai avantajos.

 

Toate informatiile de pe site-ul agentiei (www.destinationtour.ro) sunt valabile in masura in care au fost confirmate prin email trimis de agentie la solicitarea turistului pentru pachetul de servicii identificat pe site.

 

Formular de contact - RIXOS WORLD 5 stele

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Mesaj:


Din aceeasi categorie:

Alege destinatia:

Selecteaza tara mai intai...