Termeni si conditii de utilizare a site-ului

 

S.C. DESTINATION TOUR  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: efectuarea rezervarilor pentru serviciile de transport si/sau pachetele de servicii turistice pe care le oferim urmare a solicitarii dumneavoastra; pentru intocmirea facturilor fiscale aferente serviciilor mentionate precum si pentru expedierea acestora prin curierat sau posta, la domiciliul sau adresa indicate de dumneavoastra. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare efectuarii rezervarilor solicitate de Dvs. si intocmirii documentelor de calatorie si facturilor fiscale aferente. Refuzul Dvs. de a furniza datele determina imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate de Dvs.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt transmise catre alte companii doar pentru a rezerva si finaliza serviciile achizitionate de la S.C. DESTINATION TOUR S.R.L. si pentru a va tine la curent cu toate detaliile serviciilor cerute.

Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam sa ne informati la adresa office@destinationtour.ro

Alege destinatia:

Selecteaza tara mai intai...