Kempinski Hotel Aqaba 5 stele
 
 
 
 
Complexul este situat pe plajă, are vedere la Marea Roşie, şi oferă 5 localuri diferite pentru a lua masa şi o piscină în aer liber.
 
 
Camerele luminoase şi aerisite de la Kempinski sunt dotate cu balcon, cu vedere directă la mare. TV cu ecran plat, programe prin satelit. Baia este spaţioasă.
 
Aqaba Kempinski oferă o serie de sporturi nautice, cum ar fi schi-jet, zboruri cu parapanta şi scufundări. De asemenea, vă puteţi relaxa pe şezlongurile de la piscină.
 
Pentru relaxare, centrul de spa oferă diverse tratamente corporale. De asemenea, oferă o saună uscată şi umedă şi o cadă cu hidromasaj. Sala de gimnastică are vedere la mare şi le permite oaspeţilor să se menţină în formă.
 
Hotelul Kempinski Aqaba este situat la 5 minute de mers pe jos de magazinele şi centrele de divertisment din oraşul Aqaba.
 

Pentru programe speciale dedicate familiilor cu copii, pentru alte date de plecare sau pentru configuratii de camere cu mai multi copii de varste diferite, va rugam sa ne transmiteti o solicitare scrisa pentru a va putea oferi un pachet personalizat cat mai avantajos.


Toate informatiile de pe site-ul agentiei (www.destinationtour.ro) sunt valabile in masura in care au fost confirmate prin email trimis de agentie la solicitarea turistului pentru pachetul de servicii identificat pe site.

Formular de contact - Kempinski Hotel Aqaba 5 stele

Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Mesaj:


Alege destinatia:

Selecteaza tara mai intai...